Wygrali Niemcy bo byli lepsi-czy można ich za to ganić???...nie sądzę.A że Polak zdobył dla Niemców bramkę...no przecież gra w niemieckiej drużynie,miał strzelać samobóje??? To tylko świadczy o tym jaki solidny z niego gracz:-)
A polscy piłkarze niech się wezmą do roboty bo kilka akcji dobrych to może i mieli ale nawet na oko takiego laika jak ja to był jeden wielki chaos w ich grze.
Rumunia - Francja 0:1
Holandia - Włochy 2:1
Hiszpania - Rosja 2:1
Grecja - Szwecja 0:2
Mecz byl jaki byl...
Nasi momentami wcale nie byli tacy zli . Wygranie z niemcami byloby cudem , jestesmy wolniejsi i slabsi.
Do Podolskiego wcale zalu nie mam , w Polsce nikt go nie chcial , jedynie Niemcy zlozyli mu propozycje , wiec chlopak pokazal na co go stac.
Janas nawet stwierdzil , ze takich jak Podolski ma dwudziestu , wiec moze ktos powinien go zapytac o ktorych zawodnikow mu dokladnie chodzilo, kto wie moze to nastepni Podolscy

To jeszcze nie koniec , wciaz mamy dwa mecze do rozegrania , licze na porzadne gole
W dupie to mam ,nie typuje..
Austria -Polska
14 - 0
...i ciekawe który jeszcze kataru albo opryszczki dostanie.
No, ja jestem coraz bardziej sceptyczna.. mozliwe, ze jeszcze z Austria mamy jakas szanse, ale na remis, dlatego mowie 2:2
Natomiast Chorwacja nam przywali, uwazam, ze bedzie 2:1 dla nich
No i sajonara
Pozdrawiam
Kat
A nie mowilem Wam ze kajaki lepsze ;D

?
oj tam... my narzekamy... popatrzmy jaki popis dali Włosi
zdarza się i mistrzom ;>
holendrzy ...klasa (marco van basten rowniez)... mam nadzieje ze wklepia niemcom w pozniejszej fazie