Zaczynam kibicowac Portugalczykom:-)
wiem, wiem zdjecie stare ... ale jak milo popatrzec!
ładna fotka, lalki przyjemne dla oka... ale Boruc pokazał klasę w bramce i o to chodzi
szkoda, że tak na dobrą sprawe tylko on..
Ja w trakcie tych mistrzostw mam zabawę

Siadam obok ,zwracam sie twarza i slowami do mojego slubnego kibica,mówiac dosc glosno i wyraznie.
Np:
" Samochód Ci zarysowalam .."
" Widziales gdzies moje majtki?"
" ktoś Ci chyba opone przebił"...i tak co mi ślina przyniesie -zero reakcji !
Katotonia normalnie.
Oglaszam wszem i wobec ,ze mozna pozdejmowac flagi z samochodow ,rowerow ,z domow i z okien

co tam nasza reprezentacja :-) szanse na wyjscie z grupy były niewielkie od samego poczatku ale to co zrobili czesi to mistrzostwo ... swiata:-)
Cholera a tu nie bylo transmisji z tego meczu ...... cíekawe jaki wynik ???????????
(17-06-2008, 16:57)dortmund link napisał(a): [ -> ]Cholera a tu nie bylo transmisji z tego meczu ...... cíekawe jaki wynik ???????????
dort :-) z google nie umiesz korzystac? ... tylko nie pisz co to google:-) ... czesi byli o klase zespołem lepszym od turków co tez potwierdzili dwoma brameczkami ... na 15 min przed koncem jednak turcy zdobyli gola kontaktowego ...i nabrali wiatru w żagle ... w ciagu dwoch minut w ostanich minutach meczu po karygodnym błedzie petera czecha ... zdobyli dwie kolejne bramki ...