Salmon pieczony.
salmon
maslo
peczek kopru lub pietruszki <wedle upodobania>
cytryna
folia aluminiowa , piekarnik
Plat salmona obdzieramy ze skory , porcjujemy.
Koper <lub pietruszke> szatkujemy .
Cytryne kroimy w plastry.
Na kawalku folii aluminiowej ukladamy porcje salmona , posypujemy <dosyc sporawo > koprem <lub pietruszka> , na to kladziemy plaster cytryny i lyzeczke masla . Calosc zawijamy . To samo robimy z pozostalymi kawalkami ryby . Calosc wkladamy do piekarnika i pieczemy.
Krewetki z grilla.
Krewetki topimy w wodzie z duza iloscia soku z cytryny. Po ok godzinie wyjmujemy , nabijamy na kijki do szaszlykow , grillujemy i jemy
Sushi.
Podnosimy ulotke zostawiona pod drzwiami , wybieramy to co nam najbardziej smakuje , dzwonimy , zamawiamy i jemy
salmon
maslo
peczek kopru lub pietruszki <wedle upodobania>
cytryna
folia aluminiowa , piekarnik
Plat salmona obdzieramy ze skory , porcjujemy.
Koper <lub pietruszke> szatkujemy .
Cytryne kroimy w plastry.
Na kawalku folii aluminiowej ukladamy porcje salmona , posypujemy <dosyc sporawo > koprem <lub pietruszka> , na to kladziemy plaster cytryny i lyzeczke masla . Calosc zawijamy . To samo robimy z pozostalymi kawalkami ryby . Calosc wkladamy do piekarnika i pieczemy.
Krewetki z grilla.
Krewetki topimy w wodzie z duza iloscia soku z cytryny. Po ok godzinie wyjmujemy , nabijamy na kijki do szaszlykow , grillujemy i jemy
Sushi.
Podnosimy ulotke zostawiona pod drzwiami , wybieramy to co nam najbardziej smakuje , dzwonimy , zamawiamy i jemy