Liczba postów: 379
Liczba wątków: 7
Iskandir, suonko
Dzieki za te mile slowa - jestes szarmancki, jak zwykle.
Ach, ach, jak Ty to robisz, co?
A to jest oddusznik, wiec chyba tez dobre miejsce na tego typu wypowiedzi
pozdrawiam Cie serdecznie
Kat
P.S. Swoja droga.. byl chyba kiedys taki temat o ortografii, czy sie myle...?
Panowac nad soba, to najwyzsza władza - Seneka
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 1
(22-11-2008, 18:46)Kathi link napisał(a): P.S. Swoja droga.. byl chyba kiedys taki temat o ortografii, czy sie myle...?
Jak to się "mówi" po różnych forach ... Nie masz argunentu przyczep się do interpunkcji lub ortografii :
A bardziej na temat ... To owijanie w bawełne do niczego nie prowadzi ... poza tą 5cio stronicowa rozmową o niczym ... tak naprawde nie było łatwiej napisac
"Nie poczuwamy się w tym roku do organizacji imprezy - w tym roku obchodzimy w gronie własnym i naszych przyjaciół na imprezie zamknietej" koniec kropka zero pytań w tym momencie ucinacie wszelkie dyskusje ;/ no ale ja to tylko facet który mówi wprost co mysli nie jakis tam ach och ech ... człowiek miastowy :
No przecież tak właśnie było napisane, iskandir...
A jeśli chodzi o sensowne argumenty, to owszem - trzeba je mieć, ale tylko wtedy, kiedy dyskusja ma sens i cel... 
A jeśli to jest odbijanie sobie piłeczki - to po co? Wystarczy pierdu pierdu
(23-11-2008, 11:26)zofija link napisał(a): No przecież tak właśnie było napisane, iskandir...
po ilu stronach "pitu pitu" zostalo to napisane?? I to czekanie na Kathi ... bezsens - ktos zauwazyl ze byla/jest chora/przeziebiona to co ciezko innej Kasi napisac to co Ona z sensem napisala??
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 7
Absolutnie sie z Toba zgadzam, Iskandir.
Dlatego szkoda, ze piszesz, zanim sprawdzisz 
Odsylam Cie do tematu Katarzynki 2008, gdzie 15.11. Vectra wlasnie to napisala.
Niestety, nie wszystkim taka informacja wystarczyla, stad ta dyskusja w odduszniku.
Zawsze sprawdz, zanim napiszesz bzdeta, moj Drogi
pozdrawiam
Kat
Panowac nad soba, to najwyzsza władza - Seneka
Liczba postów: 289
Liczba wątków: 5
24-11-2008, 11:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2008, 11:43 przez Marcin.)
(06-10-2007, 00:25)blinker link napisał(a): Zycie wlasnie dowiodlo, ze ten watek jest uniwersalnie potrzebny niezaleznie od forum na ktorym jestesmy zainstalowani.
Czyli: nie moge wytrzymac, chce napisac glupote, obrazic, nawrzucac, jatrzyc, udzielic glupiej odpowiedzi na glupie pytanie, karczemnie sie poklocic - tak, ten watek jest wlasnie dla Ciebie
tak czy siak temat stracił swoje pierwotne założenie, no chyba że można to zakwalifikować jako " udzielic glupiej odpowiedzi na glupie pytanie"?
Nie pamiętam kiedy się czułem tak jak teraz, nie chciałem tego ale zwątpiłem bez wątpienia. Zakładam kaptur, ścieram najki o asfalt, minęło trochę lat a ja nadal dorastam. Zapomniałem już co czułem wczoraj, jeszcze będzie tak nie raz zanim mnie śmierć zawoła.
(23-11-2008, 13:51)Kathi link napisał(a): Absolutnie sie z Toba zgadzam, Iskandir.
Dlatego szkoda, ze piszesz, zanim sprawdzisz 
Odsylam Cie do tematu Katarzynki 2008, gdzie 15.11. Vectra wlasnie to napisala.
Niestety, nie wszystkim taka informacja wystarczyla, stad ta dyskusja w odduszniku.
Zawsze sprawdz, zanim napiszesz bzdeta, moj Drogi 
pozdrawiam
Kat Kathi: no comment ... chociaz ... przeczytaj uwaznie co wczesniej napisalem sumujaco ... moze sie wtedy zrozumiemy
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 0
po moim 5 minutowym pobycie na czacie ero.
po pierwsze .
jakas tam cindy na tyldzie to nie ja i nie ponosze konsekwencji za to co robi , z kim sie bzyka i takie tam... 
po drugie.
z powodu tejze tyldy zalogowalam sie na stalke i poprosilam o jej usuniecie , spotkalam sie z bardzo "milym " odzewem.
Nie znacie mnie , ja tez nigdy nie mialam okazji was blizej poznac . Nigdy nikogo nie obrazilam , zawsze staralam sie siedziec w miare cicho , jezeli ktos cos ma do mnie to jest mi przykro , nie wiem o co chodzi.
Po takim czyms , wydaje mi sie , ze sliwka ma troche racji co do Was.
Nie chce bic piany i dyskutowac na ten temat , ale jakos tez nie mam ochoty siedziec cicho.
Ja z pewnoscia szybko na erotycznym sie nie pokaze<wiem , oklaski>.
Liczba postów: 387
i czym ty sie przejmujesz dziewczyno:-) tym ze na czacie ktos sobie nicka zapodał podobnego do twojego?, tym ze dziecko bawiace sie klockami nie zauwazyło twej obecnosci nalezcie?:-) mamy nowy rok usmiechnij sie
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 2
07-01-2009, 20:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2009, 21:02 przez LA.)
(07-01-2009, 17:27)Cindy_ link napisał(a): po moim 5 minutowym pobycie na czacie ero.
po pierwsze .
jakas tam cindy na tyldzie to nie ja i nie ponosze konsekwencji za to co robi , z kim sie bzyka i takie tam... 
po drugie.
z powodu tejze tyldy zalogowalam sie na stalke i poprosilam o jej usuniecie , spotkalam sie z bardzo "milym " odzewem.
Nie znacie mnie , ja tez nigdy nie mialam okazji was blizej poznac . Nigdy nikogo nie obrazilam , zawsze staralam sie siedziec w miare cicho , jezeli ktos cos ma do mnie to jest mi przykro , nie wiem o co chodzi.
Po takim czyms , wydaje mi sie , ze sliwka ma troche racji co do Was.
Nie chce bic piany i dyskutowac na ten temat , ale jakos tez nie mam ochoty siedziec cicho.
Ja z pewnoscia szybko na erotycznym sie nie pokaze<wiem , oklaski>.
Cindka, nie masz wiekszych zmartwien w zyciu? Jesli nie-szczerze zazdroszcze.
Ok., wykorzystalas swoje 5 minut na czacie i tym samym roczny limit wyczerpany? ;-) To troche za malo, by sie poznac na ludziach i stwierdzic, kto jest be, a kto cacy.
Masz pelne prawo do swojego nicka, STALEGO nicka, wiec powinnas machnac reka na tylde tak na dobra sprawe. Ale dobrze: oznajmilas swiatu, ze ktos perfidnie Cie podrabia i poprosilas o usuniecie. Jesli masz rzeczywiscie watpliwosci co do reakcji opa (zapewne), to poslij logi na maila master-erot@o2.pl, by fulle mogli sie zapoznac z cala sytuacja.
Piany juz nabilas tym postem, ale mysle, ze na tym koniec. I zapraszam czesciej na czat, poznasz sie troche bardziej na ludziach przesiadujacych tam na co dzien.
Pozdrawiam,
LA/Cloud.
|