05-10-2007, 13:25
gotujesz jajek na twardo tyle ile chcesz.
Scierasz przestudzone na tarce<dosc drobne oczka> siekasz dowolne ulubione ziola<ja rucolę i szczypiorek> lyzka majonezu,smietany gestej,oliwy z oliwek i ja uwielbiam swiezy tarty parmezan ..scieram tez go na tarce.
Pieprz ,sol ...co lubisz.
Dosmaczasz sobie wedle uznania...np sosem sojowym,tabasco<wolna wola>
....ziola to moga byc jeszcze -bazylia ,trybula,kolendra i precz z suszonymi-swieze maja byc.
amen.
Scierasz przestudzone na tarce<dosc drobne oczka> siekasz dowolne ulubione ziola<ja rucolę i szczypiorek> lyzka majonezu,smietany gestej,oliwy z oliwek i ja uwielbiam swiezy tarty parmezan ..scieram tez go na tarce.
Pieprz ,sol ...co lubisz.
Dosmaczasz sobie wedle uznania...np sosem sojowym,tabasco<wolna wola>
....ziola to moga byc jeszcze -bazylia ,trybula,kolendra i precz z suszonymi-swieze maja byc.
amen.