Liczba postów: 289
Liczba wątków: 5
<- twardy, podły, cham
ps. co wygrałem?
Nie pamiętam kiedy się czułem tak jak teraz, nie chciałem tego ale zwątpiłem bez wątpienia. Zakładam kaptur, ścieram najki o asfalt, minęło trochę lat a ja nadal dorastam. Zapomniałem już co czułem wczoraj, jeszcze będzie tak nie raz zanim mnie śmierć zawoła.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Liczy sie wnetrze człowieka a nie powierzchownosć! Ja bym chciał konkursu na najseksowniejsze zdjecie RTG albo USG... nie ma to jak powabna śledziona albo kości śródręcza w jakiejś romantycznej oprawie...
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 2
Jeśli wewnętrznie i romatycznie to może serce?...piekny narząd i jak romantycznie się kojarzy
"Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów."
Liczba postów: 613
Liczba wątków: 0
(08-10-2008, 21:08)BlueOfSummerDay link napisał(a): Ja sądze że najwięcej o kobiecie mówią jej dłonie :-) ile fotek tyle nicków - Panowie dobierają A1 lub B25 nick do dłoni 
Proponuje stopy - ciagle sa traktowane "po macoszemu".
na stopy to ja bym reflektowała, tzn. w wydaniu damskim ;-P
jakoś oglądanie męskich stóp mnie nie kręci, hm.. (za mało metroseksualni faceci są w tym względzie wciąż :-P)
Liczba postów: 11
chyba rozpoczne nowy watek: "miejsca czesci ciala u obu plci, na ktore chcecie zorganizowac konkurs"

viki, ale z tymi zdjeciami rtg i usg, to troche przesadziles.. nie kazdy ma znajomosci w tych pracowaniach, zeby sobie zrobic takie ladne zdjecie ;P trzeba troche realnie podejsc do tych spraw
"Jeśli prąd cię nie zabije, to na pewno nie wzmocni"
Liczba postów: 453
Liczba wątków: 8
Czy konkurs musi byc na czesc ciala? Byly przeciez konkursy tematyczne, z ktorych bylo sporo zabawy, jak np foto balwanka

Trzeba tylko podać jakiś motyw.
Pesymista twierdzi, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymista nie twierdzi, że nie, ale ma nadzieje. JT
Liczba postów: 11
oj kiecka.. tylko ze tych motywow moze sie zrobic strasznie duzo..

a mysle ze zawalenie tematami konkursow nie lezy w niczyim interesie, bo sie galimatias zrobi..

mysle jednak ze pare mozna by bylo zrobic
"Jeśli prąd cię nie zabije, to na pewno nie wzmocni"