03-01-2008, 15:00
(03-01-2008, 13:33)monika_ link napisał(a): Ja to mam talent do wstawiania cytatów :o
Moniś, ale o so chodzi? ;D
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
tekściory naszych pociech :)
|
03-01-2008, 15:00
(03-01-2008, 13:33)monika_ link napisał(a): Ja to mam talent do wstawiania cytatów :o Moniś, ale o so chodzi? ;D
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
07-01-2008, 21:43
hahaha to się uśmiałam,a teraz coś ze słownika mojego ponad 2 letniego bratanka tzn zagadki:
kej??!! ![]() ![]()
Jestem szczęśliwa mamą :-)
07-01-2008, 23:48
(03-01-2008, 15:00)_Leia_ link napisał(a): [quote author=monika_ link=topic=234.msg7599#msg7599 date=1199356385] Moniś, ale o so chodzi? ;D [/quote] Właśnie sama nie wiem Aniu,bo jak się tak przypatrzeć to nie wiadomo co powiedział mały Michaś a co stara(też mała) Monika ![]()
"Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów."
Moja wówczas 3 letnia chrześnica oglądała obrazek u babci na ścianie.
Pokazuje na aniołki i mówi ptaszki :-) - babcia mówi nie to Aniołki i żeby być mądrzejszą od niej pokazuje na Maryję i mówi to Maryja z synkiem Jezuskiem a Jula rezolutnie pyta - a gdzie jest jego tatuś? ... tak mi się przypomniało jak czytam o waszych pociechach :-))) pozdrawiam ciepło A. ps.zapomniałam dodać mały słownik moich siostrzenic :-) dogowi- gotowi myja- deszcz lebula-cebula ojeski-niebieski (to córka mojej koleżanki) ach i przypomniało mi się jak córka mojej koleżanki Honorata wtedy miała może 4 lata (teraz 13) wpadła do nas z impetem do domu gdzie siedziałyśmy sobie popijając kawe i mowi do swojej mamy wyciągając rączkę -chcesz?? -co to córciu jest?? -guma -jaka guma??( tu szok) mietowa, obit...chwila ciszy i tekst - znalazłam na katkie i pokazuje taką wymemlaną gumę- my wyłyśmy ze śmiechu a moja koleżanka mysłałam, że zlegnie na zawał ;D Dobra bo mi się coraz więcej gagów przypomina..kiedyś z przyjemnością napiszę ![]()
08-01-2008, 20:31
ej no co tak słabo wam idzie to wpisywanie się tu,nie umiecie zgadnać co to "kej",a tak to udzielacie się-słabo wam idzie to główkowanie ;D
Jestem szczęśliwa mamą :-)
18-01-2008, 00:18
teksty Naszych pociech...
Najzabawniejszy tekst jaki słyszałem od swojej córeczki: 4 nad ranem, mała zasnęła po ciężkich bojach 20 minut wcześniej. No i budzi mnie o tej cholernej czwartej, wstaje zmęczony jak diabli, rozsypany,cień, nachylam się nad łóżeczkiem a ona do mnie z uśmiechem od ucha do ucha, który potrafi rozłożyć człowieka na łopatki i dać tyle optymizmu i siły, że nic innego na całym świecie nie ma takiego kopa: "a guuuuuuuuuuu ![]() Dyskutowaliśmy jeszcze przez godzinę ![]()
18-01-2008, 14:32
Przed chwilą.
"Słowa polskie sa dziwne!" "Jak angielskie,inaczej sie pisze ,inaczej sie czyta!" .." a pani to ...(..)" Pod nosem mialam jego zeszyt ,ze slowem " bompka" ;D ;DTeraz kazdy na glos mówi "bompka",Milego dnia ![]()
19-01-2008, 13:29
Z ostatnich dni..
Julka moja chrześnica(obecnie lat 6 ) rozmawia z tatą Jula widzę, że uwielbiasz kucyki pony -nooo -to będziesz się nazywała Jula Kucyk - fajnie..a mój mąs bedzie kucyński :-) tatuś wywalony na łopatki ;D ps. julka ma wadę wymowy więc pisownia jest oryginalna :-) pozdrawiam
21-01-2008, 14:53
dzieci odpowiadaja na pytanie:
Co to jest dobre wychowanie? Dodatkowo otrzymamy odpowiedzi na pytania: -co daje kotlet? -dlaczego dzieci powinny jesc jajko? -od czego dziecko jest dzielne? -co sie robi na randkach? http://odsiebie.com/pokaz/29287---ee82.html
Pesymista twierdzi, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymista nie twierdzi, że nie, ale ma nadzieje. JT
06-02-2008, 16:50
odwiedziła mnie dziś koleżanka z córeczką, córa ma 2 lata...
język dziecka jednak jest dziwny ![]() zgadniecie co to są "lapolutki" ? ;D albo co oznacza słowo "fapak" ? ![]() ciekawa jestem Waszych zgadywanek ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |