01-05-2010, 13:43
to teraz potrzebne tylko konto i bajek dostanie kase .. :

Wariat
POLFAN - konieczność corocznej opłaty za domenę
|
02-05-2010, 00:04
Jeśli chcecie, pójdę pracować do kamieniołomów, ale forum będzie ;-PPPP.
P.S Szaleńcze, mówisz z sensem ;-).
Ludzie! Smarujcie tyłki wazeliną, bo nadchodzą ciężkie czasy...
04-05-2010, 09:46
Bardzo dziękuje osobom, które złożyły się na zapłatę za domenę naszego forum. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby inni chętni zebrali pieniążki na październik na opłatę za serwer. Nie unikniemy i tej opłaty. Dodam jedno żeby nie było porozumień i tak zapłaciłem wcześniej za domenę, wiedząc ze na nasze grono mogę liczyć jakby, co. Jeszcze raz pięknie dziękuję darczyńcom, którzy przelali pieniążki na w/w cel. Jeżeli będą chciały te osoby i pozwolą nam - w osobnym wpisie podziękujemy im tu z nicka, ale to tylko za ich zgodą. ;D
[color=green][b]napisałem to ja jarząbek ..[/b]
05-05-2010, 18:38
ta...wysłały..pytałam 4 razy o numer konta i sie nie doczekałam odpowiedzi...więc cóż...trudno
05-05-2010, 22:23
[color=navy]Jest chyba jakiś problem u niektórych, ze zrozumieniem tego co pisaliśmy tutaj...
Cytat:Osoby zainteresowane tematem proszone są o zgłoszenie się na PW do naszego Bajeczka.[color=navy][i] Zglosiłaś się może Madziq??? Temat pozostaje w zasadzie otwarty... Jeżeli są jeszcze nadal jakieś chętne osoby [będziemy niedługo potrzebować podobną kwotę na opłacenie tym razem serwera], proszone są o zgłoszenie się na PV, bądż priv na czacie do Bajkowego lub do mnie [psoOjki] ... Tu i chyba to jest zrozumiałe, nikt nie będzie podawał do publicznej wiadomości numeru swojego konta. olka
[b] Istnieją w ludzkim sercu struny, których czasem lepiej już nie dotykać... bo... ludzie, których kochasz są jak przepływające po Twoim niebie chmury… są na nim dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze … [/b]
08-05-2010, 18:58
Przecież to normalne, że tu nikt nie da....pytalam na czacie do kogo mam sie zglosic w tej sprawie ale nikt mi nie odpowiedział
![]()
06-09-2010, 23:51
Temat wraca jak zawsze oplata za serwer w wysokości 100 zł jak będzie więcej nie zaszkodzi borus nasz kochany i tak nas sponsoruje cały czas. Wiec raz ras meldować się do opłat pilne termin nie do przekroczenia 20.09.2010
[color=green][b]napisałem to ja jarząbek ..[/b]
06-09-2010, 23:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2010, 00:53 przez wybredna__39.)
Melduje więc... ze u mnie jest 20 zeta ... od darczyńcy ... ktory chyba niekoniecznie chciał sie ujawniać [gheh buziak]
![]() ktoś jeszcze się dołoży ????? buziak olka
[b] Istnieją w ludzkim sercu struny, których czasem lepiej już nie dotykać... bo... ludzie, których kochasz są jak przepływające po Twoim niebie chmury… są na nim dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze … [/b]
07-09-2010, 00:02
To moje 20 zeta też możecie dopisać
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |