![]() |
znikly opy z pokoju - Wersja do druku +- Polfan.pl - forum dyskusyjne (https://forum.polfan.pl) +-- Dział: Polchat (archiwum) (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Pytania i sugestie dot. PolFanu/PolChatu (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: znikly opy z pokoju (/showthread.php?tid=4) |
znikly opy z pokoju - Anetchen - 25-08-2007 Wchodzac na inne pokoje polchatu mam wrazenie ze tylko w naszym brakuje opow, od kilkunastu dni nie mamy funkcjii operatorow w naszym pokoju Ostroda_online, po wejsciu Bota lub operatora pokazuje sie taka informacja [04:15:07] ** przychodzi Onlinek... [04:15:07] ** wyglada na to, ze jestes tutaj sam(a); poczekaj chwile, a jesli nikt nie pojawi sie, przyjdz pózniej... [04:15:07] ** nie jestes operatorem z wszystkimi prawami Mam cicha nadzieje ze to tylko chwilowe problemy w uastawieniach na czatach. Czy potrafi ktos powiedziec mi cos na ten temat ? z gory dziekuje. Odp: znikly opy z pokoju - Smok - 25-08-2007 Prawdę mówiąc - niewiele możemy zrobić. Faktem jest, że ludzie się skarżą na to, że administracja odbiera im opy w ich własnych pokojach bez podania przyczyn. Być może twój przypadek jest właśnie jednym z takich nadużyć (?). Możesz napisać do myka, który jest operatorem serwera i najprawdopodobniej to właśnie on odebrał Ci prawa operatora (nikt z dotychczasowej administracji tego nie robił). Nie umiem powiedzieć, czy cokolwiek wskórasz. Alternatywą jest złożenie skargi na administratora do osoby odpowiedzialnej za projekt POLCHAT w firmie LiveChat. Właściwie nie wiem jak oni by sobie życzyli, żeby ludzie się z nimi kontaktowali - na swojej stronie mają specjalny komunikator, gdzie bardzo uprzejme panie obiecają przekazać twoje wnioski do stosownych osób - tu nie gwarantuję sukcesu, gdyż mi nigdy nie udało się nic załatwić w tamtym 'okienku'. Można też napisać bezpośrednio na maila Bartosza Kazimierczaka, który jest koordynatorem projektu (maile w firmie livechat mają format j.kowalski@livechatinc.com ) Odp: znikly opy z pokoju - Anetchen - 25-08-2007 Nie wyobrazam sobie zeby ktos tak poprostu zabral opa w pokoju zarejestrowanym, mamy go juz od kilku dobrych lat, bylo w nim kilku operatorow i kazdemu znikl op. ![]() Odp: znikly opy z pokoju - CleyScot - 25-08-2007 Hmm... To nie jest pokoj glowny. Zalozyciel pokoju tez nie ma opa? Odp: znikly opy z pokoju - Anetchen - 25-08-2007 wlasnie o to chodzi ze tez nie ma ![]() Odp: znikly opy z pokoju - Smok - 26-08-2007 I jak sprawa? Co się udało załatwić? Odp: znikly opy z pokoju - Anetchen - 26-08-2007 wyglada na to ze ktos zhakowal nam pokoj, osoba o nicku sdfjkas wykasowala nam wszystkich operatorow, a sama zrobila sie full opem, :/ . zobaczymy co da sie zrobic, predzej czy pozniej ta osoba wpadnie we wlasne sidla. Odp: znikly opy z pokoju - Slawek - 26-08-2007 Najprawdopodobniej ktoś skorzystał z buga w bocie.. Jeżeli bot miał full'a, to zapewne dlatego poznikały wszystkie opy.. w sumie to nie powinien być żaden problem, gdy właściciel pokoju jest aktywny.. : ) Odp: znikly opy z pokoju - Anetchen - 26-08-2007 masz racje jezeli chodzi o sposob wlamu, przyczyna musial byc i tylko wylacznie Bot. ale problem jest w tym ze osoba ta zlikwidowala wszystkie fulle, a siebie zrobila nim. Oczywiscie sprawy maja sie na dobrej drodze. Odp: znikly opy z pokoju - Slawek - 26-08-2007 Właśnie dlatego wspomniałem o właścicielu.. Jemu nie można zabrać opa, więc resztę można łatwo wywnioskować ; P |