co do konkursow, to mam pomysl na kolejny temat..

moze zorganizowac konkurs na kobiece nogi, potem oczy, i na koniec tez usta??

chcialbym sobie popatrzec

na pewno nie ja jeden

pzdr
To wszystko już było, zwierzu

a ja taki zacofany w tych sprawach.. :/ a moze by tak kolejna edycje??

jak np. big brother

Co się pytasz o zgodę. Chcesz to zbierz jury i organizuj, a nie marudzisz.
(tylko poczekaj, aż się obecny konkurs skończy

)
Cytat:o ile pamietam , to owszem , byly juz takie konkursy ale pod tylulem ' czyje to nogi , oczy itd.'
mozna zrobic na najladniejsze , najseksowniejsze czy jak tam ktos sobie woli
najseksowniejsze piersi też były, rok temu +-. wręczałam nagrodę.

najseksowniejszy tyłeczek był, ale daaawno.
tak jak wyżej - zorganizować i przeprowadzić.
Wreszcie ktoś mądrze napisał, Zwierz masz moje poparcie w tej kwestii.

i to byla krotka historyjka z cyklu: "jak to wrobili zwierza w konkurs, ktory mial ktos inny zorganizowac" czy zawsze pomyslodawca musi byc organizatorem??

wy sie baby chyba zagalopowalyscie aby co nieco

ale moge zorganizowac jury i oglosci nabor na organizatora..

Ja sądze że najwięcej o kobiecie mówią jej dłonie :-) ile fotek tyle nicków - Panowie dobierają A1 lub B25 nick do dłoni

chociaż po namyśle.... stwierdzam, że jeśli miałbym juz sie zabrać za jakiś konkurs, to bym zarezerwował sobie konkurs na najładniejsze oczy... tylko tu problem.. co jak jakieś oczy zaczną łzawic kiedy nie zdobędą wysokich not?? w tej roli trzeba być twardym, a ja w tej materii nie jestem taki.. ;> tak samo jeśli chodzi o biusty... do tego trzeba twardego (bez podtekstów) brutala a ja nawet sie nie staram nim być...

czasu jeszcze trochę mamy, wiec może przemyśle sobie wszystko... poza tym mam na razie problemy z kompem, wiec musze najpierw sie uporać z tym problemem, dopiero potem mogę myśleć o konkursach

w kwestii tych 2 konkursów, prosił bym o wcześniejszą konsultację ze mną, będę dźwięczny