11-21-2008, 12:35 PM
11-24-2008, 09:04 PM
Mam jedna propozycje... wcale nie zboczona... czyli (werble i fanfary..)
"Końkurs Jednego Przepisu" kulinarnego ofc udokumentowane zdjeciem potrawy (wykonanej przez was!
)(brawa i oklaski)
Co wy na to?
Pillock
"Końkurs Jednego Przepisu" kulinarnego ofc udokumentowane zdjeciem potrawy (wykonanej przez was!

Co wy na to?

Pillock
11-24-2008, 09:36 PM
(11-24-2008, 09:04 PM)pillock link napisał(a): [ -> ]Mam jedna propozycje... wcale nie zboczona... czyli (werble i fanfary..)
"Końkurs Jednego Przepisu" kulinarnego ofc udokumentowane zdjeciem potrawy (wykonanej przez was!)(brawa i oklaski)
Co wy na to?
Pillock
co my na to?
ja na to: wygra vecia

Pozdrawiam.
11-24-2008, 09:58 PM
Ej, co to za falstart, tudziez faworyzowanie?
sprawdzmy kto wygra... o ile taki konkurs zostanie zaaprobowany
A ja nadmienię iż...
Mozecie przesłać jeden przepis na dowolne danie. Wszystko poza ciastami. Może być to przepis na zupę, drugie danie, przystawkę, sałatkę, gorący kubek Knorra, kisiel z torebki itd. Nie musi to być nic dętego, skomplikowanego czy wytwornego, może być proste jak drut i równie łatwe - byle smaczne.
no! Może być?
Pillock.

A ja nadmienię iż...
Mozecie przesłać jeden przepis na dowolne danie. Wszystko poza ciastami. Może być to przepis na zupę, drugie danie, przystawkę, sałatkę, gorący kubek Knorra, kisiel z torebki itd. Nie musi to być nic dętego, skomplikowanego czy wytwornego, może być proste jak drut i równie łatwe - byle smaczne.
no! Może być?
Pillock.
01-01-2009, 03:51 AM
(11-24-2008, 09:58 PM)pillock link napisał(a): [ -> ]Ej, co to za falstart, tudziez faworyzowanie?![]()
A ja nadmienię iż...
no! Może być?
Pillock.
no tak... jak dodamy do tego konkurs na wykonanie wszystkich dan, to sie okaze ze ktos liczy na darmowa wyzerke..

05-14-2009, 10:05 AM
elvien - oczywiście, że jest szansa

przyda się trochę nowych fotek ;D
06-10-2009, 07:39 PM
swietny pomysl... a potem jeszcze na... rzesy
))))))))))))))))

08-23-2009, 05:38 PM
nowy konkurs by sie przydał

11-16-2009, 06:52 PM
na najpiękniejsze oczy i najzgrabniejsze nogi (oba konkursy w kategorii męskiej i żeńskiej)
albo konkurs na jakieś fajnie przerobione, ciekawie skomponowane fotki (zabawne portrety)
albo konkurs na jakieś fajnie przerobione, ciekawie skomponowane fotki (zabawne portrety)
11-16-2009, 07:53 PM
proponuję konkurs na najładniejszy biust (odsłonięty)
zdjęcia konkursowe (z widoczną twarzą oraz nickiem) prosze wysyłać na... ;D
zdjęcia konkursowe (z widoczną twarzą oraz nickiem) prosze wysyłać na... ;D