(20-12-2007, 12:53)ada link napisał(a): [ -> ]ibidik nieodgadniety (; podpowiedz: kuchnia.
8)
czajnik??
to sa zabawne teksty...
a moze chodz bardziej o zabawne sytuacje;p
maja lat 3;p
rodzice<maji> przygotowuja sie do przyjscia kolejnego dziecka<mama maji w ciazy> skladanie lozeczka i takie tam i cos oczywiscie musi nie wychodzic... bo tam gdzie facet wklada swoje rece tam zwykle cos sie psuje;p wiec sylwia<mama maji> zdenerwowana cos odwarknela podnoszac glos... a biedna bidulka maja podchodzi do taty i mowi >przepraszam za mame ze tak bez milosci<
nee konany dzieciak

hehne bo moj;p
(20-12-2007, 19:33)Lady_D link napisał(a): [ -> ]bo czegos takeigo nie mozna robic inaczej to dalej pojdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co rozumiesz przez "inaczej to dalej pojdzie"? Niestety nie rozumiem.
do moderatora: jesli to nie Lady_D utworzyla ten temat prosze o jego usuniecie
napisalbym cos wiecej ale ugryze sie w jezyk.
pozdrawiam
skeczu.
(20-12-2007, 19:57)Lady_D link napisał(a): [ -> ]ale ja nie zycze soebi zeby moj nick widnial jak tworcy przy twoim nedznym watku!!!! zrozumiano!!!!
to raz a 2 nie zycze soebei zeby moje odpowiedzi byle edytowane i przemieszczane niewiadomo gdzie!!! nikomu tam w zadne sposob nie ublizylam!!!!
Wiesz.. jak sie czegos nie napisze to sie potem tego nie da przemiescic.
(20-12-2007, 19:57)Lady_D link napisał(a): [ -> ]...robisz idiotke ze mnie!!!
Nie smialbym Ci w tym przeszkadzac.
(20-12-2007, 20:03)blinker link napisał(a): [ -> ][quote author=Lady_D link=topic=238.msg7300#msg7300 date=1198169852]
ale ja nie zycze soebi zeby moj nick widnial jak tworcy przy twoim nedznym watku!!!! zrozumiano!!!!
to raz a 2 nie zycze soebei zeby moje odpowiedzi byle edytowane i przemieszczane niewiadomo gdzie!!! nikomu tam w zadne sposob nie ublizylam!!!!
[/quote]
Nie wytrzymalam ....caly jezyk pogryziony, jednak skomentuje ;D ;D
Ogniste gratulacje pod adresem moderatora!!!
To byl genialny pomysl, stworzyc specjalnie dla Lady jej prywatny ogrodek, w ktorym moze do woli szalec.
Tu bedzie miec mnostwo miejsca na plody jej wyobrazni.
Komentuje skubana wszystko. Nawet "i love you" obrazek Lulki dla mnie!!!!
Podpisano:
Czytajaca z mizernym zrozumieniem tresci jej wypowiedzi??? :o :o
Ju
a niech bedzie lingwistycznie, w koncu w moim "kierunku"
(szkoda, ze tylko teoretycznie. :))
det är jätterolig, måste jag påstå. :)
(tutaj juz troche bardziej praktycznie)
a na koniec - dziekuje BARDZO za rozbawienie, usmialam sie do lez.
(20-12-2007, 20:03)blinker link napisał(a): [ -> ][quote author=Lady_D link=topic=238.msg7300#msg7300 date=1198169852]
ale ja nie zycze soebi zeby moj nick widnial jak tworcy przy twoim nedznym watku!!!! zrozumiano!!!!
[/quote]
cóż za wspaniały nowy wątek!
;D
dziękuję. naprawdę dobre.
Dołączę do większości: DAAAAAAWNO się tak nie uśmiałam

))
pozdrawiam przedświątecznie
vec
p.s.
ale lodówkę to nadal z pewną taką nieśmiałością otwieram bo a nóz widelec i tam będzie