Jaką zmywarkę proponujecie do restauracji? Mam z polecenia taki sprzęt -
https://www.winterhalter.com/pl-pl/produ.../seria-pt/ Przerasta to mój budżet, więc w grę wchodzi wynajem długoterminowy, ale czy na pewno to jest dobry wybór? Słyszę, że to sprzęt z górnej półki jakościowej, w sensie - jest w stanie podołać każdemu obciążeniu, jest oszczędny i wydatny. Po kilku latach lepszy niż sprzęty innych marek jako nowe. Potwierdzacie?
Co musi spełniać taki lokal? Pytam, gdyż chciałbym wynająć powierzchnie pod lokal gastronomiczny a nie wiem co może mnie zaskoczyć w tej dziedzinie
Myślę, że jest to dobry pomysł... Jakby co tutaj
https://elhandel.pl/czekolada-do-pieczenia-c-2_148.html możecie się rozglądnąć za wyposażeniem. A tam możecie kupić same praktyczne rzeczy, bo i przybory kuchenne, a także i dodatki do ciast. Wybór mają tam całkiem spory i zróżnicowany, także jest z czego wybierać.
Jak dla mnie bardzo ważnym elementem jest również to abym wiedział gdzie mogę dobrze zjeść i właśnie dlatego cenie sobie takie miejsca. Teraz już wiem dokładnie, że
Lubin restauracje są niezwykłym miejscem do którego na na pewno chce się wracać.
Dawno nie byłem w restauracji, może już czas się wybrać
Pewnego dnia wrócił z Arabii Saudyjskiej przyjaciel. Pracował jako kelner w restauracji. Mówi - tylko 500 USD. płatny
Ja tylko dodam żebyś mocno przemyślał jaki lokal gastro chcesz otworzyć i zrobił porządną analizę konkurencji... Moim zdaniem w dzisiejszych czasach ciężko jest coś otworzyć i zachować na na prawdę długo! Większość lokali nie daje rady niestety...